19.
szeptember
2017
Ha a nyugat-európai országok egyik kulturális és gazdasági központjában lenne teendőd, és még vacillálsz az odajutás mikéntjén, akkor vedd fontolóra a Klipperlines mikrobuszos szolgáltatását, amely az egész évben sikeresen működik.

 

Németországgal bonyolítjuk le a legnagyobb minibuszos forgalmat, így Budapest Berlin buszaink sűrű időközönként indulnak. Kilencszemélyes Opel Vivaro gépjárműveinkkel végezzük vendégeink szállítását a német fővárosba hetente két időpontban. Az utak szólhatnak retúr formában, de ha csak a kimenetel erejéig szeretnéd igénybe venni flottánkat, akkor is állunk rendelkezésedre. Berlinbe kedd és péntek délben, Budapest felé hétfőn és csütörtökön 9:10-kor startolnak járataink, melyekről oldalunkon részletesen is olvashatsz.

Cégünk legitim és megbízható módon funkcionál, ár-érték arányban a legjobb alternatívát kínáljuk. Deles starttal estére megérkezhetsz Budapestről Berlinbe busszal az ügyintézés sallangjai nélkül, biztonságosan. A foglalástól az érkezés pillanatáig minden teljes háborítatlanságban zajlik, csupán az indulás napján kell a járművezető hívására megerősítened a leadott foglalást, hogy néhány óra múlva már valamelyik kényelmes kisbuszunk egyik utasaként közeledhess a célod felé.

A csomagok elhelyezéséről, az utazással kapcsolatos további részletekről és a gyakran ismételt kérdésekről az Információkmenüpontban böngészhetsz. Ha vonzónak találtál minden feltételt, akkor a főoldalon megkezdheted az online foglalás egyszerű folyamatát. Néhány kattintással add le utazási szándékod, profi dolgozóink hamar felveszik veled a kapcsolatot.

Reméljük, a jövőben személyesen is találkozunk! JDesign by PlixApp Kft.