19.
július
2017
Ha Németország ötödik legnagyobb városába szeretnél utazni, célszerű ezt a legegyszerűbben megtenned. Lássuk hogyan!

Budapest-Frankfurt busszal

Kocsival Frankfurtba az út költséges lehet, a vonatút pedig macerás procedúra, ezért a legcélszerűbb busszal nekivágni a csaknem ezer kilométeres távnak.

Alapesetben nagyobb buszokkal időigényes egy ilyen utazás, ezért mi a mikrobuszos megoldást ajánljuk a két város között ingázóknak. Mindössze 9 személyes kisbuszokat indítunk, melyek praktikus és gyors megoldást biztosítanak a számodra. Budapestből Frankfurtba busszal így reggeli indulással már délután megérkezhetsz bármiféle fennakadás nélkül, és a visszaútra is bőven spórolhatsz.

Kényelmes online rendszerünkkel pillanatok alatt leadhatod foglalásod, hogy az egyeztetést követően a lefixálásra is sor kerüljön a német nagyvárosba. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre, üzenetedet fogadva hamar felveszik a kapcsolatod veled, és informálnak a további teendőkről. Csupán add meg utazási adataidat a főoldalon, kérj ajánlatot tőlünk, és biztosítsd be az utazásod még ma!

Több ezer elégedett ügyfelünk a biztosíték arra, hogy kiváló választás a Klipperlines mikrobuszos szolgáltatása, legyen az Budapest-Frankfurt buszos útvonal, vagy bármely más út, melyeket velünk garantáltan zökkenőmentesen tehetsz meg. 

 Design by PlixApp Kft.