30.
október
2017
Úti célként Németország negyedik legnagyobb városát, Kölnt tűzted ki, de még nem döntötted el, hogyan szeretnél kijutni? Válaszd buszjáratainkat, mellyel gyorsan és biztonságosan juthatsz el a kijelölt állomásra.

Hogy miért is érdemes a Klipperlines szolgáltatását választanod? Mikrobuszos járatainkkal, melyek igen sűrűn indulnak, kényelmesen, családias légkörben utazhatsz, hiszen csak 9 személyes kisbuszokat indítunk. A helyfoglalás és a jegyvétel online történik, mely meggyorsítja a folyamatot. Repülőgépes utazással ellentétben egyszerűbb a kijutás, nem kell reptéri illetéket fizetnünk, ellenőrzéseken átmennünk.

 

Ha a Budapest Köln buszjáratot választod, mint az Európai Unió polgára, nem kell felmutatnod a személyazonosításra alkalmas okmányodat, azonban mindenféleképpen legyen nálad.

Ezzel ellentétben, ha nem uniós állampolgár vagy, de az EU-ba szeretnél látogatni, szükséged lesz útlevélre. Ezen kívül, valószínűleg vízumra is szükséged lesz, melyet az adott ország nagykövetségétől vagy konzulátusától kell kérni.

Ha meggyőztünk, akkor a főoldalon add meg az utazáshoz szükséges adataidat, kérj ajánlatot tőlünk és máris lefoglalhatod utadat a Budapest  Köln buszos járatok egyikére. Design by PlixApp Kft.