05.
szeptember
2017
A schengeni övezet területén a Klipperlines csapatával nem jelenthet problémát egy hosszabb utazás sem. A Budapest-Prága busz útvonalat rutinos sofőrjeink cirka 5-6 óra leforgása alatt kényelmes és biztonságos keretek között megteszik 9 fős Opel Vivaro minibuszaink támogatásával.

A „száztornyú városként” is emlegetett, Duna partján fekvő Prága az egyik legintenzívebben fejlődő város Közép-Európában. Budapest és Prága egyaránt lüktető kultúrvárosként vannak számon tartva, és a mindössze félezer kilométeres távolság ezt a kapcsolatot is megerősíti. Ezért is népszerű célpont a cseh főváros melyhez a Klipper kisbuszai az M1-es autópályán keresztül jutnak el a megbízhatóság jegyében.

Budapest Prága busz

Igény szerint egy vagy két pihenővel lehet számolni, melyet 2-3 óránként ejtünk meg. A foglalást követően nincs más teendője, mint megerősíteni az utazás napján utazási szándékát, hogy megkezdhesse a családias légkörben zajló utat a történelmi jelentőségű nagyváros felé. Ami a kiskedvenceket illeti, a Budapest Prága buszos útvonalhoz a Kisállat-útlevél megléte és a biztonságos rögzítés elengedhetetlen. Ehhez hozzátartozik a rendre való odafigyelés az alkoholfogyasztást mellőzve. Evésre van lehetőség a járművön, de mivel mikrobuszaink egyik előnye a makulátlan tisztaság, kérjük Ön is segítsen ezt megőrizni.

Járműveink minden olyan biztosítással rendelkeznek, amelyek szükségesek lehetnek az esetleges komplikációk felmerülése esetén. Bármilyen műszaki hiba, vagy egyéb probléma esetén az idő a legfontosabb tényező, így segédbuszaink szükség esetén igénybe vehetőek, hogy minimális késéssel megérkezhessen minden utas.

Használja online foglalási rendszerünket, és jusson el néhány óra alatt Budapestből Prágába buszos szolgáltatásunk kíséretében!Design by PlixApp Kft.