21.
június
2017
Már fix az úti célod, de még nem tudod, hogyan közelíted meg? Spórolnál az utazáson? A repülőút túl macerás, és autóddal sem égetnéd a benzint literszámra fölöslegesen? A Klipper mikrobusz szolgáltatását neked találtuk ki!

Busszal Münchenbe

Flottánk egész évben teljesíti az utazni vágyók igényeit. Ha eleged van az utazás sallangjaiból, most velünk kényelmesen és gyorsan eljuthatsz busszal Münchenbe. Kilencszemélyes járműveink és rutinos sofőrjeink indulásra készen várják, hogy átadhassák az utazás önfeledt és biztonságos élményét megfizethető áron.

Az sem baj, ha nyakadon az utazás időpontja, ne ess pánikba, nálunk nem szükséges hetekkel vagy hónapokkal előre bebiztosítanod buszozási szándékod! Pár pillanat alatt foglalhatsz helyet az egyik legpezsgőbb német városba, nem kell bíbelődnöd a fáradtságos és bonyolult foglalási rendszerekkel. Reggeli indulással már délután müncheni levegőt szívhatsz bármi féle fennakadás nélkül!

Csomagjaidat is biztonságosan elszállítjuk, nem kell az utazási különdíjak miatt a pénztárcád mélyére ásnod, a zavartalan utazás garantált. Fizethetsz indulás előtt a sofőrnek készpénzzel, de akár banki átutalással is rendezheted a menetdíjat, és a hitelesítéshez sem kell végigállnod a kígyózó sorokat, mindössze az utazás napján egy telefonhívást fogadva már meg is erősítheted a beszállási szándékod.

Cégünk több ezer elégedett ügyfelet számlál, és Németország az egyik legközkedveltebb a lehetséges úti céljaink közül, ne habozz hát, biztosítsd be az utad még most, juss el könnyedén busszal Münchenbe te is!

Felvetődő kérdések esetén fordulj kis csapatunkhoz bizalommal smileyDesign by PlixApp Kft.