15.
május
2017
Miért érdemes Magyarországra látogatnia turistaként, ha Németországban él? A motiváció többféle lehet, az utazás megtételéhez azonban van egy biztos tippünk ;-) De nézzük sorban a lehetséges utazási célokat:

 

1.      Hétvégi kirándulásra utazás Magyarországra

Több tucat helyszínt tudnánk ajánlani, ahova érdemes ellátogatni hazánkban. Nagyon nehéz a választás, de azt javasolnánk, hogy a kevésbé ismert helyszíneket helyezze előtérbe. Egyrészt azért, mert kevesebb ember ismeri, így nem lesz tömeg, másrészt pedig, úgy érezheti, hogy valami igazán különös dolgot vagy helyet fedezett fel a kirándulása során.

Érdekes túracél lehet a rudabányai bányató, mely hazánk legmélyebb állóvize vagy a Bakony lábánál elterülő repceföldek. Ha azonban kimondott túrára vágyik, a soproni gyalogtúrát Önnek találták ki. Ha tutira akar menni, akkor a Balaton és a főváros biztosan nem okoz csalódás az utazóknak, hiszen évek óta rengetegen látogatják ezt a két helyszínt Németországból.

2.      Építészeti csodák

A legtöbb turista elsősorban a főváros látványosságait szeretné megcsodálni. Felfedezhetjük a várost gyalog, biciklivel vagy akár busszal is. Ezt azonban kevésbé ajánlom, mert az apró utcákban megbúvó látványosságok így nem láthatóak, pedig néha igazi csodákra bukkanhatunk egy-egy kevésbé központi utcarészen.

3.      Tematikus városi túrák

Rengeteg tematikus útvonal szerint végigjárhatjuk Budapestet vagy akár egész Magyarországot. A főváros igazán népszerű gasztrotúráiról, hiszen számos kultúra képviselteti magát a budapesti utcákon. Külföldi fiatalok körében nagy népszerűségnek örvendenek a kocsmatúrák, amikor is a körúti kocsmákat végig járva bulizzák át az éjszakát.

4.      Kulturális programok

Évről évre egyre büszkébbek lehetünk, hiszen számos világhírű előadó képviselteti magát Magyarországon minden műfajban és stílusban. A kulturális programokat már nem is lehet számon tartani, de az biztos, hogy mindenki talál számára megfelelő eseményt, fesztivált stb. abban az időszakban, amikor ellátogat hozzánk Németországból.

Akármilyen célból is történik az utazás Magyarországra Németországból, válassza a biztonságos és mindig elérhető Klipper buszjáratokat. 

Utazás Magyarországra Németországból

>>>További blog cikkeinket itt találja<<<Design by PlixApp Kft.