Rólunk

 

Buszjáratokat indítunk Németországba, Ausztriába, Csehországba és Franciaországba. 

Ha külföldön tanulsz, vagy dolgozol, mikrobuszainkkal biztonságosan, gyorsan és megfizethető áron juthatsz Magyarországról vagy Szlovákiából bármelyik, fent felsorolt célország nagyobb városaiba. 

3 dolog, ami a külföldi munka során a túléléshez szükséges: megfelelő munkahely, jó szállás és biztos hazajutás. Ha az első kettő megvan, a harmadikat mi garantáljuk számodra!

Online foglalási rendszerünkön keresztül néhány kattintással lefoglalhatod a helyedet bármelyik járatunkra.

 

Utazás mikrobuszokkal az Európai Unióban

Biztonságos, kényelmes, rugalmas.

A Klipper flottáját 9 személyes, Opel Vivaro kisbuszok alkotják, melyeket rendszeresen szervizelünk, hogy az utazásod kényelmes és biztonságos legyen.

Sofőrjeink évente vezetéstechnikai tréningen vesznek részt, így minden közlekedési helyzetben képesek helytállni. 

Szolgáltatási területünket folyamatosan bővítjük, így Ausztria és Németország után már Cseh- és Franciaországba is indítunk járatokat.

 

A Klipper s.r.o.

Dinamikusan fejlődő vállalatunk havonta több, mint 800 embernek segít, hogy eljuthasson a munkahelyére, vagy hazatérhessen az otthonába. Munkánk során megtapasztaltuk, hogy sokaknak ez az egyetlen lehetősége az utazásra, mivel nem tudnak a helyközi járatok menetrendjéhez igazodni az elfoglaltságaik miatt.

 

Kidolgoztunk egy olyan struktúrát, mellyel a nagyobb városok a legrövidebb útvonalon, gyorsan elérhetők és emellett számos felszállóhelyet biztosítunk az utasainknak Magyarországon, Szlovákiában, Ausztriában, Csehországban és Németországban egyaránt. Ezekben az oszágokban több, mint 200 települést érintünk útjaink során, így szinte bárhonnan hazajuthatsz a Klipperlines járatokkal.

 

Rugalmasak vagyunk. Bár háztól-házig szolgáltatásunk nincsen, de az útvonalunkon elérhető minden nagyobb városnál megállunk utasokat felvenni előzetes egyeztetést követően.

 

Biztosítás, garancia

Sokan foglalkoznak személyszállítással. Ám kevés társaság szerzi be az ehhez szükséges engedélyeket és biztosításokat. Mi szeretnénk, hogy egy utasunknak se kelljen aggódnia a biztonságáért az utazás során, bizalommal foglalhassa le és fizethesse ki akár előre a menetjegyét.

  • Az összes olyan engedély birtokában vagyunk, melyeket a kiindulási és cél országok jogszabálya ehhez a tevékenységhez előír.
  • Garanciát vállalunk az indulásra, az úticél elérésére még műszaki hiba esetén is. 
  • Az összes utasunk menetjegyet kap, számlát kérhet a viteldíjról.

 

Célunk, hogy napról-napra magasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni az utasainkat, akik kényelmes, biztonságos, gyors hazajutásra szerződnek velünk, amikor felszállnak a Klipperlines járatokra.

 
 

Design by PlixApp Kft.