fbpx
Térkép icon - Nemzetközi személyszállítás - Németország, Ausztria - Klipperlines

Céges utazás

Klipperlines – Nemzetközi utazás évtizedes tapszalattal

Céges utazás, utaztatás Németországba

Cégünk az elmúlt több, mint egy évtizedben meghatározó szereplője lett a német-magyar közúti személyszállítási piacnak. A megalapítás óta kialakított működési struktúra biztosítja a megrendelők igényeinek a kielégítését, a biztonságos, folyamatos szolgáltatást. Útvonalaink lefedik Németország területének 80%-át, járataink heti elosztása pedig a tapasztalatok alapján kiszolgálja mind a munkáltatók, mind a munkavállalók alapvető igényeit.

Miért bízhatja a Klipperlines járataira munkavállalóját?

Nemzetközi személyszállítás biztonságban - Céges utazás- Németország, Ausztria - Klipperlines

Hitelesek vagyunk

A tevékenységhez szükséges valamennyi engedéllyel rendelkezünk. Mindez az összes érintett ország szabályaira érvényes.

Árainkkal elégedett lesz

Kérésére egyedi ajánlatot küldünk Önnek az utaztatással kapcsolatban. A viteldíjakat cége elszámolhatja a könyvelésben.

Könnyű és gyors foglalás

A Klipper s.r.o. diszpécser szolgálata az év 365 napján 07:00-21:00 óra között magyar és német nyelven egyaránt az utasok és a megrendelő képviselője rendelkezésére áll.

Vigyázunk a dolgozóira

Járműparkunk folyamatosan szervízelt mikrobuszokból áll, a rutinos Klipper-sofőrök tudását folyamatosan csiszoljuk: évente kapnak a Hungaroringen vezetéstechnikai képzést.

150.000+ km-t teszünk meg épségben havonta

Közben több száz német, osztrák és magyar települést érintünk, és 800 elégedett utast juttatunk el időben úticéljához minden hónapban.

Rólunk mondtátok

Fennállásunk alatt több ezer elégedett utassal és megszámlálhatatlan kilométerrel a hátunk mögött büszkélkedhetünk. Ez idő alatt a folyamatos visszajelzésekre támaszkodva javítjuk szolgáltatásunk minőségét, a legapróbb részleteket is figyelembe véve.

Katona Józsefné
Tovább olvasom
Elégedett vagyok az utazásom előtti ügyintézéssel , a cég munkatársainak rugalmasságával. Kiváló sofőr hozott haza szept . 9-én Frankfurtból, kedvességével, közvetlenségével, s dinamikus, de nagyon figyelmes vezetésével kellemessé tette az utazásomat.
Mercédesz
Tovább olvasom
Szeretném megköszönni Europa Klippernek, hogy biztonságban, időre eljuttatta hozzánk a vendégünket. Profi volt a csapat, köszi mindent még egyszer! Legközelebb is veletek megyünk!
Horváth Attiláné
Tovább olvasom
"...ezúton szeretném meg köszönni önnek és a munkatársainak, sofőröknek, hogy fiamat Horváth Attilát haza hozták Hamburgból. Egy kilátástalannak tűnő helyzetben... ön és csapata segítségünkre sietett, önzetlen segítségével, kedvességével, megértésével!"
Berki Ottília
Tovább olvasom
Hamarosan újra útra kelek, természetesen a klipperrel, mert tényleg kiváló, mindenkinek csak ajánlani tudom. Ha nem autózom, csak is klipperezem 🙂
Lakatos Szilvia Pifoska
Tovább olvasom
Végre egy szuper autótársaság, kiváló sofőrök! Gyors célba érés! 🙂
Előző
Következő

Akik már velünk utaztattak

Foglalj egyszerűen online

Online foglalási adatlapunk segítségével igényed egyszerűen, gyorsan leadhatod felénk. Ne feledd: kollégáink keresni fognak a foglalás véglegesítése miatt!

Kérdésed van? Segítünk!

A Klipperlines diszpécser szolgálata az év 365 napján 7-21 óra között (magyar és német nyelven egyaránt) az utasok és a megrendelő képviselője rendelkezésére áll.